Varje laddbox som installeras är en vinst för miljön

För varje laddbox som installeras här i Göteborg och i övriga delar av landet ökar sannolikheten för att allt fler bilister ska välja att skaffa sig elbilar. Eftersom det utan laddboxar tar väldigt mycket tid att ladda en elbil är dessa en förutsättning för att få fler svenskar att göra sig av med sina bensindrivna bilar och istället börja använda sig av elbilar. Detta är också något som är väldigt viktigt för miljön och klimatet. Just därför är vi mycket stolta över det faktum att vi kan hjälpa våra kunder med att installera laddboxar. Genom att göra det bidrar vi nämligen till att skapa en bättre miljö på vår planet.

Gör det enkelt för dig att äga en elbil

Genom att skaffa dig en laddbox gör du det enkelt och bekvämt för dig själv om det är så att du vill skaffa dig en elbil. Genom att skaffa dig en elbil gör du dessutom både miljön och dig själv en stor tjänst. Du gör miljön en tjänst eftersom du då inte bidrar med de skadliga utsläpp som du gör när du använder dig av en bensindriven bil. Bensin är dessutom något som kostar väldigt mycket pengar här i Sverige, så du gör dig själv en tjänst genom att inte behöva spendera dyra pengar på bensin längre.

Laddboxar i olika modeller

Hos oss finner du laddboxar i flera olika modeller och färger. Det är bara att välja den laddbox du känner passar dig bäst. Därefter är det bara att börja njuta av det faktum att du numera kan ladda din elbil på ett betydligt snabbare sätt än tidigare.