North Projects AB

Välkommen till oss på North Projects AB! Vi är ett företag med säte på Hisingen i Göteborg. Vi har som syfte att leverera moderna tekniklösningar på internationell nivå. Vi drivs bland annat av möjligheten till att kunna vara med och bidra till utvecklingen av ett hållbart samhälle. Ett sätt som vi gör detta på är alltså att erbjuda laddboxar åt dig som vill kunna använda din el- eller hybridbil på ett så effektivt sätt som möjligt.

Vi förser dig med konsulter

Vi på North Projects AB kan också förse dig med olika typer av konsulter. Dessa har bland annat spetskompetens inom nätinfrastruktur och fiberutbyggnad. Vi kan även hjälpa dig med entreprenad och produktinstallation inom dessa områden. Du är varmt välkommen att höra av dig till oss redan idag om du är intresserad av vår hjälp.

Vi samarbetar med Porsche

North Projects AB har dessutom ett samarbete med Porsche. Du som köper en Porsche har nämligen möjlighet att ta del av ett exklusivt erbjudande från oss. Detta erbjudande ger dig en laddbox från Zaptec Go. Det är en laddbox med internetanslutning och som låter dig ladda upp till 22 kW. I priset ingår det även montering och installation av denna laddbox.